Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Kies Koers voor bedrijven

Wat kunt u doen om uw vraagstuk in uw organisatie zo snel mogelijk op te lossen? Is er binnen uw organisatie iets aan de hand en kunt u er geen grip op krijgen? Ziet u soms door de bomen het bos niet meer?

Kies Koers biedt een scala aan mogelijkheden voor bedrijven. Doordat wij deze trainingen en producten in-company voor u verzorgen, stellen wij het programma uiteraard op maat voor u samen. Hiervoor vindt voorafgaand aan de offerte een gesprek met u plaats om meer inzicht te krijgen in het gewenste doel en de outcome.
Daarna wordt een offerte aangeboden met een voorgesteld programma. Na goedkeuring en ondertekening kunnen we zo spoedig mogelijk starten. We maken vooraf een planning en hebben een overeenkomst over de te behalen doelen. Daarbij neemt ieder zijn verantwoordelijkheid en werken we vanuit commitment. Dat maakt het werken met Kies Koers tot een succes.

Maak direct een afspraak voor een oriënterend en gratis gesprek.

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
woensdag 3 februari 2021
ONLINE
NLP Practitioner
woensdag 10 februari 2021
VOL!
6-daagse Business NLP
maandag 8 maart 2021
Introductie: NLP in één dag
dinsdag 23 maart 2021
NLP Master Practitioner
woensdag 24 maart 2021
Pakkend Presenteren
donderdag 8 april 2021
NLP Practitioner
woensdag 6 oktober 2021
Corona protocol