Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Individuele Coaching

Individuele coaching is een zeer geschikte vorm voor begeleiding van persoonlijke vraagstukken. Door de één op één begeleiding kan meer de diepte worden ingegaan en worden ingezoomd op de persoonlijke situatie. Dit kan gaan om vraagstukken op het gebied van communicatie, zelfvertrouwen, persoonlijke effectiviteit, het ontwikkelen van leiderschap, zelfsturend vermogen – overtuigingskracht, managementcapaciteiten, persoonlijke ontwikkeling of emotionele stabiliteit.

In persoonlijke Coaching draait het om de cliënt/medewerker weer het stuur in handen te geven van zijn of haar eigen resultaten. Wellicht kent u het wel dat een medewerker zich verschuilt achter externe redenen waardoor het gestelde doel niet haalbaar is. Voorbeelden daarvan zijn: het ligt aan de recessie, de ander heeft geen actie ondernomen, ik heb mijn best gedaan maar het lukte niet, enz.

Mensen weer hun eigen stuur te laten nemen, is mijn passie. We zijn als mensen in staat om keuzes te maken en te evalueren en aan de hand daarvan beslissingen te nemen over wat we willen geloven, waarvan we overtuigd zijn, wat we belangrijk vinden. Als dat iets is wat een persoon belemmert dan is het tijd voor een aantal Coaching gesprekken en zo de draad weer op te pakken.

Meestal zijn een paar Coaching gesprekken voldoende om de ander weer op koers te brengen waardoor deze zelf en blijvend aan het stuur kan staan van zijn of haar eigen leven.

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Systemisch werk / Opstellingendag
10 juni 2023
Persoonlijk Leiderschap
12 juni 2023
Introductie: NLP in één dag
26 juni 2023
NLP Practitioner
13 september 2023
Workshop Systemisch Werk
16 oktober 2023
NLP Master Practitioner
18 oktober 2023
NLP Business 6-daagse
6 november 2023