Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

MeerWaarde Event

Evenementen voor ondernemers of marketing goeroes. 3 experts die u kennis bij gaan brengen over bloggen, de tekst op uw website en klantenbinding. Hoe maakt u een klik met uw (potentiële) klant.

Ymkje de Vries leert u tijdens de NLP in 1 dag hoe u met behulp van de juiste communicatie meer klanten trekt en weet te behouden.

Op basis van Ymkje haar veelzijdige ervaring gaat ze u laten zien waar een klant onbewust om vraagt, welke non-verbale signalen straalt uw klant uit, welke non-verbale signalen geeft u af? Passen deze bij elkaar, voelt de klant zich begrepen en krijgt de klant het vertrouwen van u dat u kunt bieden wat zij nodig hebben, waar ze naar op zoek zijn?

Wat u na de training beheert:

  • U maakt Rapport met uw klant
  • U heeft inzicht in wat uw klant nodig heeft of wat hij het liefst zou willen
  • U kunt alle non-verbale signalen opvangen en gebruiken om een klik te maken op onbewust niveau
  • U kunt uw taalgebruik en de woorden die u gebruikt bewust uitkiezen om op die manier aan te sluiten bij wat de klant nodig heeft, zonder dat die dit bewust door heeft
  • U leert theorie over het communicatiemodel en over de verschillende modellen van de wereld die mensen kunnen hebben
  • U bent zintuigelijk scherpzinnig; u ziet, hoort, voelt en weet wat anderen bewust en onbewust doen.

Wilt u dit allemaal leren meld u dan nu aan voor de NLP in 1 dag.

MeerWaarde Event

Het evenement gaat verder dan NLP. Zoals eerder aangegeven zijn er 3 experts die uw bedrijf meer waarde geven.

Tekst Met Pit

Meta de Groot, eigenaar van Tekst met Pit laat u tijdens haar Website in 1 dag zien wat er beter kan aan uw website, hoe de website bezoekers wél omzet naar klanten en wat er voor nodig is om de teksten pakkend genoeg te schrijven om hebberige klanten te creëren. Leer hier meer over de training Website in 1 dag.

Blogcafé

Wikje de Roos, eigenaar van Blogcafé geeft de training ‘Bloggen, dat kun jij ook!’. Wikje is een expert op het gebied van Social Media, Content planning en Bloggen. Leer in 1 dag hoe blogs uw bedrijf versterken, wat de juiste input in Social Media betekent voor het verbreden van uw kenniskring en naambekendheid en hoe uw website meer bezoekers kan krijgen. Lees hier meer over de training ‘Bloggen, dat kun jij ook!’

Alle trainingsdagen worden gehouden in het Maxima Centrum in Burgum. Lees nog meer over meerwaarde op: https://www.maximacentrumburgum.nl/meerwaardeNeem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
woensdag 3 februari 2021
ONLINE
NLP Practitioner
woensdag 10 februari 2021
VOL!
6-daagse Business NLP
maandag 8 maart 2021
Introductie: NLP in één dag
dinsdag 23 maart 2021
NLP Master Practitioner
woensdag 24 maart 2021
Pakkend Presenteren
donderdag 8 april 2021
NLP Practitioner
woensdag 6 oktober 2021
Corona protocol