Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Teambegeleiding

Kies Koers biedt begeleiding voor teams bij bijvoorbeeld samenwerkingsproblemen, zoals: wrijving onderling, oud zeer, uitzetten van een nieuwe koers. Het doel is steeds om meer begrip voor elkaar te kunnen opbrengen, elkaar kunnen verstaan zonder het eens te hoeven zijn.

Door de vele jaren ervaring als leidinggevende, teamleider en manager beschikt de trainer over de benodigde vaardigheden en kwaliteiten waardoor het beschikbaar komt voor anderen. Dat is de kracht van Kies Koers.

Theorie is mooi, dat het werkt is beter! Toepasbaarheid is één van de belangrijkste criteria in de trainingen van Kies Koers. De transfer van het geleerde kan meteen worden gedaan. De opbouw is: eerst een theoretisch kader, dan bezinning gecombineerd met inspiratie en humor en meerdere kleinere en grotere technieken en vervolgens keuzes maken en experimenteren met het toepassen van het geleerde in de praktijk. De onbewuste processen worden zichtbaar waardoor keus ontstaat voor wat betreft het gedrag en de uitkomsten. Dit geeft ruimte voor nieuwe ervaringen en blijvende verandering.

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
woensdag 28 augustus 2019
6-daagse Business NLP
dinsdag 3 september 2019
Introductie: NLP in één dag
vrijdag 13 september 2019
Pakkend Presenteren
donderdag 26 september 2019
NLP Practitioner
donderdag 3 oktober 2019
6-daagse Business NLP Verdiepingstraining
dinsdag 5 november 2019
NLP Master Practitioner
woensdag 26 februari 2020