Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Tweedaagse trainingen gericht op Persoonlijke en Professionele Ontwikkeling

Met deze trainingen maken uw medewerkers een verdere sprong in hun Professionele en Persoonlijke Ontwikkeling. Hierin staat het aanleren van een aantal specifieke vermogens centraal, waarin wordt voortgebouwd op de basiskennis van NLP. Na afloop van de training hebben de deelnemers de vermogens zich eigen gemaakt en kunnen zij deze toepassen in de praktijk . De dagen kenmerken zich door relatief kleine groepen, waardoor er veel tijd en ruimte is voor persoonlijke vragen/vraagstukken, tips en feedback.
Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden.


Persoonlijk Leiderschap

Loopt u steeds tegen hetzelfde thema aan? Bent u bang voor falen of voor succes? In de training Persoonlijk Leiderschap gaat u juist hiermee aan het werk. U krijgt diepe inzichten in uw handelen en persoonlijkheid en meer controle over uw functioneren.

In de Tweedaagse Training Persoonlijk Leiderschap leert u uzelf te leiden, in plaats van geleid te worden. Met als doel: uw eigen kwaliteiten zo in te zetten dat u ze optimaal kunt gebruiken in elke context. Van welk kaliber bent u ? U ontdekt het in deze training, waarin het ontwikkelen van persoonlijke kracht en leiderschap centraal staat.

In deze training leert u hoe u uw eigen leider bent:

  • Hoe bent u een leider in de situaties die daar om vragen?
  • Hoe stuurt u uzelf?
  • Hoe is uw contact met uw eigen binnen- en buitenwereld?
  • Welke zaken houden u tegen?
  • Wat is de sleutel tot uw persoonlijk leiderschap?


Persoonlijke Presentatie en omgaan met weerstand

In de Tweedaagse Training Persoonlijke Presentatie ontdekt u hoe u uzelf optimaal kunt manifesteren.

Hoe presenteert u uzelf en welk effect heeft dit? En is dit gewenst? Hoe gaat u om met lastige gesprekken en weerstand en hoe blijft u dan in uw stemming? U leert om te gaan met weerstand, mee te buigen en om te buigen.

Tijdens deze training krijgt u veel persoonlijke feedback op uw eigen “presentie” en kracht en hoe u dit kunt behouden in gesprekken met in uw ogen “lastige klanten” en het omgaan met weerstand. Tevens leert u een aantal effectieve presenteertechnieken.

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
dinsdag 30 juni 2020
Introductie: NLP in één dag
maandag 17 augustus 2020
6-daagse Business NLP
maandag 31 augustus 2020
Pakkend Presenteren
dinsdag 8 september 2020
NLP Practitioner
woensdag 23 september 2020
!!! Nog 1 plek beschikbaar !!!
NLP Master Practitioner
woensdag 30 september 2020
NLP Practitioner
woensdag 7 oktober 2020
6-daagse Business NLP Verdiepingstraining
maandag 26 oktober 2020