Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Wat ga jij anders doen dit jaar?

Schapen in de wei

Ik heb deze vraag aan verschillende mensen gesteld de afgelopen tijd en er is niemand geweest die gezegd heeft: “Ik ga het net zo doen als vorig jaar!”

Wat gaat er anders worden dit jaar? En hoe ga je dat doen? Hoe komt het dat het nog niet gelukt is? Houden deze vragen jou ook bezig?

Wat komt er in je op nu je dit leest? Ik ben heel benieuwd. Zou je erover willen praten met iemand die verstand heeft van veranderen? Dat kan. Neem dan nu contact op voor een gratis, oriënterend gesprek en kom er achter wat je echt nodig hebt om blijvende veranderingen door te kunnen voeren in je dagelijks leven.

In de NLP Practitioner opleiding leer je hoe je jouw onbewuste processen kunt sturen. Je leert om je eigen stuur weer te nemen over jouw leven. Hoe zou dat zijn? Of laat jij liever de doelen en de richting over aan anderen?

Hoe meer ruimte en rust je kunt ervaren in je leven, hoe minder druk je je hoeft te maken over wat anderen van je vinden, hoe je overkomt en hoe je anders zou willen zijn. Je bent zoals je bent en we zijn allemaal onderweg en lerende. Deze opleiding zal je in contact brengen met je innerlijke drijfveren en je krachten die je gaan helpen om het leven te nemen zoals het komt en zelf keuzes te kunnen maken in hoe je er mee om gaat.

Je kunt immers niet de windrichting veranderen, wel de stand van je zeilen! Wil je leren om meer balans in je leven te vinden? Dan is de NLP Practitioner opleiding iets voor jou.

Ymkje de Vries
NLP Coach en Trainer

Terug naar blog

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
woensdag 3 februari 2021
ONLINE
NLP Practitioner
woensdag 10 februari 2021
VOL!
6-daagse Business NLP
maandag 8 maart 2021
Introductie: NLP in één dag
dinsdag 23 maart 2021
NLP Master Practitioner
woensdag 24 maart 2021
Pakkend Presenteren
donderdag 8 april 2021
NLP Practitioner
woensdag 6 oktober 2021
Corona protocol