Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Contact maken

Omleiding Bordy

Heb jij wel eens het gevoel dat je er niet bij hoort? En maak je niet zo gemakkelijk contacten?

In mijn Coachingskamer zit een jonge man. Hij kijkt de meeste tijd naar beneden en we maken contact door daar rustig de tijd voor te nemen. Na een tijdje vertelt hij: “Ik heb vaak het gevoel dat ik er niet bij hoor en durf niet zomaar een gesprek te beginnen. Soms lukt het wel en dan is het heel leuk, maar meestal ben ik teveel met mezelf bezig.”

“Wat doe je dan, als je bezig bent met jezelf? En: “Wat houd je tegen om te doen zoals je het graag zou willen doen?”

Hij vertelt: “Dan denk ik steeds dat de ander er waarschijnlijk geen zin in heeft om met mij te praten. Of ik denk dat anderen het toch niet interessant zullen vinden wat ik ga vertellen. En het resultaat is dat ik het liefst alleen ben en met niemand iets te maken wil hebben…….maar ja, dat is ook niet wat ik wil.”

Hij vertelt hoe zijn leven verlopen is en dat hij door ervaringen en dat wat hij geleerd heeft in zijn leven, zelf is gaan geloven in deze overtuigingen.

In de NLP Practitioner opleiding en leer je hoe je met iedereen met wie je dat wilt contact kunt leggen en over hoe het komt dat je bent gaan geloven in dat het toch niet zal lukken om het te veranderen. De opleiding geeft inzicht en de mogelijkheid om het anders te doen in de toekomst. Om je niet meer druk te maken over wat anderen van je vinden. Je leert om bij jezelf te blijven en je hart te volgen met respect voor alles om je heen.

Wil jij ook leren hoe je bij jezelf blijft? Neem dan vandaag nog de stap!

Voor meer informatie: www.kieskoers.nl of 06 - 44 832 771

Terug naar blog

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
woensdag 3 februari 2021
ONLINE
NLP Practitioner
woensdag 10 februari 2021
VOL!
6-daagse Business NLP
maandag 8 maart 2021
Introductie: NLP in één dag
dinsdag 23 maart 2021
NLP Master Practitioner
woensdag 24 maart 2021
Pakkend Presenteren
donderdag 8 april 2021
NLP Practitioner
woensdag 6 oktober 2021
Corona protocol