Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Kracht

Knoop

Hoe zou het zijn om jouw krachten te bundelen en te gebruiken voor je toekomst?

In mijn Coachingskamer zit een vrouw van rond de 35 jaar. Ze ziet er energiek uit en toch zijn haar ogen wat mat. Ze vertelt: “Door een scheiding en het faillissement van ons bedrijf ben ik na drie jaar schuldsanering weer aan het leven toe. Ik kan rondkomen van weinig. Nu wil ik verder met mijn toekomst; een baan, een eigen bedrijf of een combinatie daarvan. Toch lukt het niet. En ik snap het niet.”

“Wat maakt dat het nog niet lukt om stappen te zetten en initiatieven te nemen?” De oorzaak ligt in het verleden, in onbewuste patronen die we vasthouden en herhalen ondanks dat ons hoofd wel weet dat het niet waar is. Zoals: “Dat gaat je toch niet lukken.” En: “Wat denk je, zit er iemand op jou te wachten?” Of: “Wie ben jij nou?” We zijn geneigd te geloven wat anderen over ons zeggen. Vooral als het mensen zijn waar we op vertrouwen zoals opvoeders, ouders. Hoewel zij het beste willen voor hun kind is het voor het kind niet altijd het beste en kunnen we tekorten oplopen in het leven.

In onze gesprekken doen we een aantal oefeningen en na verloop van tijd begint ze in te zien en ook echt te geloven dat de pijn die ze opgelopen heeft haar ook sterk heeft gemaakt. Ze heeft geleerd om door te zetten, om het alleen te kunnen doen en zo leert ze haar kracht voor zichzelf te gebruiken. We hebben gewerkt aan de overtuigingen die haar helpen en het zelfvertrouwen laten groeien door inzicht en oefening. Ze is er klaar voor!

En jij? Wil jij ook liever iets anders maar durf je het niet? Of ben je ook bezig met gedachten die je eerder tegenhouden dan helpen?

Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend, gratis, oriënterend gesprek.

Ymkje de Vries
NLP Coach en Trainer

Terug naar nieuws

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
woensdag 3 februari 2021
ONLINE
NLP Practitioner
woensdag 10 februari 2021
VOL!
6-daagse Business NLP
maandag 8 maart 2021
Introductie: NLP in één dag
dinsdag 23 maart 2021
NLP Master Practitioner
woensdag 24 maart 2021
Pakkend Presenteren
donderdag 8 april 2021
NLP Practitioner
woensdag 6 oktober 2021
Corona protocol