Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Hoe kom je door moeilijke tijden heen? Durf jij mee te veren met de hartslag van het leven?

Kieskoers informatie NLP

“Ik zit in de put, ik weet het niet meer, kun jij mij helpen?” Zo begint een gesprek met de jonge vrouw die via een advertentie bij mij gekomen is. Ze vertelt wat er is gebeurd en hoe ze gevangen zit in haar eigen wereld. Ze is ervan overtuigd dat ze nooit gehoord is, dat niemand haar de moeite waard vindt en dat het waarschijnlijk nooit meer goed komt. Ze ziet geen licht aan het eind van de tunnel.

Tegenslagen, verlies van werk, wrijving in de relatie, problemen met geld, problemen met de gezondheid, enz. Het zijn allemaal levensgebeurtenissen die ons allen kunnen overkomen en waar een ieder op zijn of haar manier op reageert. Doorgaans zijn we geneigd om dat vervelende gevoel zo snel mogelijk weg te willen duwen. Het is ongemakkelijk, vervelend om verdrietig te zijn of ziek te zijn. Het past ons niet in deze tijd. De tijd is beperkt, we lijken steeds sneller te moeten leven. Het is gewoon geworden om het druk te hebben. En daar kun je geen verdriet en pijn bij gebruiken, nietwaar?

Om daarin enige balans te vinden is moed nodig. Moed om verder te durven kijken dan alleen de symptomen. Soms ontdek je dat het een signaal is van je lichaam om het rustiger aan te doen. Of soms is het tijd om oude herinneringen te ordenen en een nieuwe plek te geven. Hoe kom je door moeilijke tijden heen?

De vraag is niet: hoe kan ik gelukkig leven en is daar ook een pil voor? Maar veel meer: Hoe kan ik terugveren uit een dal? Dat is vaak gemakkelijker met wat hulp van anderen. Het leven bestaat uit ups en downs. De hartslag van het leven.

Durf jij mee te bewegen met de hartslag van het leven? Of is het tijd om jouw herinneringen te ordenen en achter je te laten? Schrijf je dan nu in voor de gratis informatie-avond, of maak een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek en ontdek wat Kies Koers jou kan bieden.

Ymkje de Vries
NLP Coach en Trainer

Terug naar nieuws

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
woensdag 3 februari 2021
ONLINE
NLP Practitioner
woensdag 10 februari 2021
VOL!
6-daagse Business NLP
maandag 8 maart 2021
Introductie: NLP in één dag
dinsdag 23 maart 2021
NLP Master Practitioner
woensdag 24 maart 2021
Pakkend Presenteren
donderdag 8 april 2021
NLP Practitioner
woensdag 6 oktober 2021
Corona protocol