Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Een nieuw jaar, een nieuwe Koers!

Boomstammen

Wat ga jij doen in het nieuwe jaar? Hoe ga jij voor jezelf zorgen? Heb je een doel? Of gaat alles gewoon zijn gangetje? In beide gevallen is het nu tijd om de balans op te maken.

Toen ik haar voor het eerst sprak, wist ze niet wat ze precies wilde. Ze had allerlei vragen. Ze vroeg zich af: Heb ik de dingen gedaan zoals ik het wilde? Wat wil ik doen de komende tijd? Want de tijd gaat snel en het leven gaat zo zijn gangetje. Alweer een jaar voorbij…...“Het is nu tijd voor mijzelf”

Dit besluit resulteerde in het inschrijven voor de NLP Practitioner opleiding.

Nu zij een deel van de opleiding gevolgd heeft kijkt zij terug: “Ik zie het als een investering in mijzelf en dat heb ik er graag voor over. Ik merk nu al dat deze opleiding mij veel meer geeft dan ik tevoren had kunnen weten. Ik voel me zekerder en rustiger. Hoef niet meer zo mijn best te doen om aardig gevonden te worden. Ik kan met respect naar anderen kijken zonder mijn mening te hoeven ventileren. Het leven is lichter geworden omdat ik mij niet meer zo druk hoef te maken over hoe anderen over mij denken. Het belangrijkste is hoe ik over mezelf denk! Dat is een hele opluchting.”

Wil jij ook lichter in het leven staan? Meer inzicht en mogelijkheden ontdekken om meer uit je leven te halen? Neem dan nu de stap en schrijf je in voor de NLP Practitioner opleiding.

Kies Koers winsket eltsenien Noflike krystdagen en in gelokkich nijjier!

Ymkje de Vries
NLP Coach en Trainer

Terug naar nieuws

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
woensdag 3 februari 2021
ONLINE
NLP Practitioner
woensdag 10 februari 2021
VOL!
6-daagse Business NLP
maandag 8 maart 2021
Introductie: NLP in één dag
dinsdag 23 maart 2021
NLP Master Practitioner
woensdag 24 maart 2021
Pakkend Presenteren
donderdag 8 april 2021
NLP Practitioner
woensdag 6 oktober 2021
Corona protocol