Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

De Nieuwjaars voornemens

Volg je hart

Wat ga jij nog doen om dit jaar tot een topjaar te maken?

Waarom zou je wachten tot het nieuwe jaar zich aandient? Je kunt vandaag al een begin maken met je nieuwe toekomst!

Te vaak zijn mensen bezig om alle ballen hoog te houden. En te vaak is dat een gewoonte geworden, een manier van leven die afleidt van waar het werkelijk om gaat. Zo gaat er weer een jaar voorbij.

De vraag is: Wat voor soort jaar was 2014?

Wat ga je nog doen zodat je terug kunt kijken op een jaar waarin je deed wat er toe doet? Om te kunnen zeggen: het was een mooi jaar.

Als mensen zich opgejaagd voelen voor langere tijd, kunnen andere dingen ondersneeuwen. Zoals een druppende kraan of een piepende deur. Je hoort het wel maar je hebt er geen tijd voor. Toch?

Mis! Je zult verbaasd zijn over het resultaat als je de moeite neemt om het aan te pakken. Het is tegelijk een moment waarop je de kwaliteit van je leven verbetert. Door zorg te dragen voor je omgeving, draag je ook zorg voor jezelf. Stel je eens voor hoe je volgende jaar zal zijn. Als je onderweg bent of gewoon op de bank, droom er dan eens over. Door je er een voorstelling van te maken, help je je brein om het voor te bereiden op de veranderingen. Je legt het fundament voor het volgende jaar.

Hoe zou het zijn als je de eisen aan jezelf wat bijstelt zodat het niet zoveel spanning oplevert als er eens iets anders loopt dan anders? Dat je flexibel kunt zijn zonder jezelf te verliezen.

Als je wilt weten hoe je echt de Nieuwjaars voornemens tot een succes kunt maken, maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek. Of bezoek één van de informatieavonden

Ymkje de Vries
NLP Coach en Trainer

Terug naar nieuws

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
woensdag 3 februari 2021
ONLINE
NLP Practitioner
woensdag 10 februari 2021
VOL!
6-daagse Business NLP
maandag 8 maart 2021
Introductie: NLP in één dag
dinsdag 23 maart 2021
NLP Master Practitioner
woensdag 24 maart 2021
Pakkend Presenteren
donderdag 8 april 2021
NLP Practitioner
woensdag 6 oktober 2021
Corona protocol