Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Nieuwsgierig

Natuurfoto kanaal

Ze komt op een informatieavond en vertelt over haar werk in de zorg voor ouderen. Ik schat haar ongeveer rond de 50 jaar. Ze kijkt me niet rechtstreeks aan en gaat direct zitten.

"Wat heeft je hier gebracht," vraag ik haar. Ze heeft wel eens van NLP gehoord en is nieuwsgierig naar wat het haar kan brengen. "Ik ha it gefoel as doch ik mar wat en giet alles gewoan syn gong. Ik tink dat ik folle mear kin, mar ik doar it net."

Ze kiest voor het volgen van de NLP Practitioner opleiding. De basisopleiding van NLP waarin mensen leren om hun horizon te verbreden. Om andere manieren te vinden om om te gaan met de wereld om hen heen. Door te leren om zelf te kiezen hoe ze zich willen voelen en gedragen.

Tijdens de opleiding leert ze veel over zichzelf en anderen en kan ze een aantal oude zaken achter zich laten. Hierdoor ontstaat nieuwe ruimte voor andere mogelijkheden. Andere manieren om met de dingen die gebeuren in ieders leven, om te gaan.

NLP maakt onbewuste processen bewust, hierdoor kun je kiezen hoe je het anders wilt doen in je leven.

Aan het eind van de opleiding sluit ze af met een stralende glimlach. Ze staat rechtop, ze kijkt je aan en heeft het gevoel dat ze weer verder kan. Dit geeft haar zoveel zelfvertrouwen dat ze weer zin heeft in haar werk. Ze heeft een gespreksgroep opgericht voor familie en partners van de bewoners waar ze mee werkt. Een prachtige en inspirerende vrouw die met hart voor de bewoners en hun familie weer nieuwe energie kon vinden.

Wil jij dat ook? Nieuwe energie? Weer voelen dat je zelf je leven in de hand hebt? Dat kan.

Kom dan naar één van de informatieavonden en laat je informeren over de mogelijkheden. Geef je op via de website voor deze avond.

Ymkje de Vries
NLP Coach en Trainer

Terug naar nieuws

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
woensdag 3 februari 2021
ONLINE
NLP Practitioner
woensdag 10 februari 2021
VOL!
6-daagse Business NLP
maandag 8 maart 2021
Introductie: NLP in één dag
dinsdag 23 maart 2021
NLP Master Practitioner
woensdag 24 maart 2021
Pakkend Presenteren
donderdag 8 april 2021
NLP Practitioner
woensdag 6 oktober 2021
Corona protocol