Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Nooit te oud om te leren

Gedachten spreuk

De eerste keer komt ze met de bus. Ze durft niet in de auto te rijden, hoewel ze wel een rijbewijs heeft, al heel lang. Ze is wat stil en verlegen en heeft van haar werkgever toestemming gekregen voor een begeleidingstraject. Het doel is om te durven spreken in een groep en haar rijke kennis en ervaring in te kunnen zetten in het team.

In een aantal gesprekken verandert er al heel veel. De NLP technieken helpen haar om zekerder te zijn van zichzelf. Te vertrouwen op haar eigen inbreng. Het groeiende vertrouwen doet haar besluiten om de NLP Practitioner opleiding te gaan volgen.

Wat is NLP? Neuro Linguïstisch Programmeren. Een reeks van technieken waarbij je leert om je eigen stuur over jouw leven weer op te pakken. Je niet langer door alles en iedereen te laten bepalen maar er zelf ook daadwerkelijk invloed op te hebben.

Gedurende de opleiding ruimt ze oude overtuigingen over haarzelf op. Overtuigingen die haar belemmerden om vrij en ontspannen in een groep te kunnen zijn. Meer helpende overtuigingen zijn: ik draag iets bij, ik doe er toe, mijn bijdrage is belangrijk en wordt gewaardeerd.

Ze leert hoe gedachten haar stemming bepalen en dat ze daar zelf invloed op heeft. Andere mensen om haar heen, op haar werk, zien intussen dat ze anders reageert en beginnen haar meer en meer te vragen om advies. Haar mening doet ertoe en zo wordt haar inbreng groter en groeit haar zelfvertrouwen.

Gedurende de opleidingsdagen komt ze met haar eigen auto. En uiteindelijk parkeert ze die ook in een parkeervak in plaats van op de weg.

Tot slot geeft ze een klinkende eindpresentatie waar ze helemaal staat en zichzelf is, zoals ze is. Wat een prachtig proces!

Wil jij ook groeien in je persoonlijke ontwikkeling? Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de open informatieavond.

Ymkje de Vries
NLP Coach en Trainer

Terug naar nieuws

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
woensdag 3 februari 2021
ONLINE
NLP Practitioner
woensdag 10 februari 2021
VOL!
6-daagse Business NLP
maandag 8 maart 2021
Introductie: NLP in één dag
dinsdag 23 maart 2021
NLP Master Practitioner
woensdag 24 maart 2021
Pakkend Presenteren
donderdag 8 april 2021
NLP Practitioner
woensdag 6 oktober 2021
Corona protocol