Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Nuchter en praktisch op zoek naar je drijfveren

'Kies Koers' Opleidingscentrum en Coachingspraktijk

'Nuchter en praktisch op zoek naar je drijfveren'

Kanaal

BURGUM - Wat wil ik eigenlijk met mijn leven? Waar krijg ik energie van? Hoe kan ik in mijn werk mensen motiveren? Wie antwoord zoekt op dit soort vragen, kan terecht bij Ymkje de Vries, gecertificeerd NLP-coach en -trainer in Burgum. "Door mensen bewust te laten worden van de manier waarop zij naar de wereld kijken, beseffen ze dat ze veel meer keuzes hebben dan ze ooit hadden gedacht."

'Kies Koers' Opleidingscentrum en Coachingspraktijk werkt met NLP, Neurolinguïstisch Programmeren. "Alles wat je hebt meegemaakt, leuke én minder leuke dingen, bepalen hoe je in het leven staat. Door aan de slag te gaan met die gedragspatronen, wordt je horizon verbreed: je ontdekt dat je veel meer mogelijkheden hebt én dat je je eigen koers kunt bepalen."

Ymkje de Vries werkt al sinds 2008 met NLP. Ze heeft ruime ervaring in (internationale) NLP trainingen en is aangesloten bij de wereldwijde beroepsorganisatie American Board of NLP. "NLP is een hele praktische en toepasbare methode om mensen weer in contact te laten komen met hun drijfveren. Dat maakt dat mensen meer ruimte en keuzes ervaren na deze training" vertelt de Vries. Bij 'Kies Koers' staat de persoonlijke behoefte centraal. "Mensen zijn van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met aandacht voor eigen vragen en een advies op maat." 'Kies Koers' is gehuisvest in het pand van bewegingscentrum Reset aan de Prins Bernhardstraat. Naast coachingstrajecten op maat, geeft Ymkje de Vries hier de NLP-trainingen, onder andere aan professionals die met mensen werken in de breedste zin van het woord. In de NLP Practitioner opleiding draait het om persoonlijke én professionele ontwikkeling.

Voor meer informatie: www.kieskoers.nl of 06 - 44 832 771

Terug naar nieuws

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
woensdag 3 februari 2021
ONLINE
NLP Practitioner
woensdag 10 februari 2021
VOL!
6-daagse Business NLP
maandag 8 maart 2021
Introductie: NLP in één dag
dinsdag 23 maart 2021
NLP Master Practitioner
woensdag 24 maart 2021
Pakkend Presenteren
donderdag 8 april 2021
NLP Practitioner
woensdag 6 oktober 2021
Corona protocol