Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Wanneer is het tijd voor jou?

Op het pad blijven

Wanneer is het tijd voor jou? Hoe serieus neem jij jezelf eigenlijk? Heb jij jezelf die vraag ook wel eens gesteld? Wat houdt je tegen of wat heb je nodig om meer rust te ervaren?

Hij komt binnen en gaat zitten. Zijn jas valt op de grond naast zijn stoel. Hij ziet het maar blijft stil zitten. Het is oké, lijkt hij te denken. Het is maar een jas.

Al langere tijd staat hij onder stress, vertelt hij. “Het heeft te lang geduurd en het moet stoppen. Steeds is er iets anders wat mijn aandacht vraagt en wanneer is het tijd voor mij?” Aan het eind van de zin hoor ik een diepe zucht.

Ik vraag hem hoe hij het zo lang heeft volgehouden. Zijn doorzettingsvermogen en wilskracht hebben hem zover gebracht.

Hij ervaart dat het helpt om erover te praten, het te delen en nieuwe wegen te ontdekken voor verandering. Zo doorgaan is geen optie meer. Inzicht helpt om een beslissing te nemen over de toekomst. Bijvoorbeeld: “Dat wil ik anders” of “Ik kan en mag tijd voor mezelf nemen.” Dat weten we natuurlijk al lang. Hoe komt het dan dat we het niet doen?

Bijna alles wat we doen, zeggen, denken, voelen is onbewust. We hoeven er niet over na te denken. Het zijn aangeleerde processen, overtuigingen, beslissingen die soms maken dat je het gevoel hebt dat het niet anders kan.

Wat is Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)? Heel in het kort betekent dit je onbewuste processen bewust maken. Het kan altijd anders, er is altijd een keus. Niet in wat je meemaakt in je leven, wel in hoe je er mee omgaat.

Is het tijd om te delen? Tijd voor jezelf, zodat het leven lichter wordt? Neem dan nu de stap en maak een afspraak voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.

Ymkje de Vries
NLP Coach en Trainer

Terug naar nieuws

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
dinsdag 30 juni 2020
Introductie: NLP in één dag
maandag 17 augustus 2020
6-daagse Business NLP
maandag 31 augustus 2020
Pakkend Presenteren
dinsdag 8 september 2020
NLP Practitioner
woensdag 23 september 2020
!!! Nog 1 plek beschikbaar !!!
NLP Master Practitioner
woensdag 30 september 2020
NLP Practitioner
woensdag 7 oktober 2020
6-daagse Business NLP Verdiepingstraining
maandag 26 oktober 2020