Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Veranderen of houden bij het oude?

Vlinder

Deze keer leg ik graag een vraag aan jou als lezer voor: Je kent misschien wel het gevoel dat je hebt als het anders loopt dan jij verwacht had. De vraag is:

Hoe ga je om met veranderingen in het leven?

Wil je de dingen graag zo houden zoals ze zijn? Hoe beleef je dan veranderingen die van buiten komen, die waar je geen invloed op hebt?

Veranderingen veroorzaken bij veel mensen onzekerheid. In het leven leer je omgaan met die onzekerheid door het te voelen en te ervaren en er vervolgens op te reageren. Als de onzekerheid te groot is groeit het uit tot angst. Sommige mensen blijven daardoor zitten waar ze zitten. Maar is dat wat je wilt? Dus wat doe je dan?

De grootste kans op succes krijg je als niet probeert om de omstandigheden onder controle te houden maar om juist jezelf onder controle te houden. We hebben het dan over Persoonlijk Leiderschap. Heel belangrijk in deze tijd.

Het betekent dat je meer grip hebt op jouw stemming en handelen. Dat je dat zelf kunt kiezen door je daarvan bewust te worden en er naar te handelen. Wat zou dat opleveren? En hoe zou het zijn om te begrijpen hoe het werkt bij anderen?

Als je controle over jouw eigen leven wilt, moet je aan het stuur komen te staan van jouw brein. Door te leren begrijpen hoe jouw hersenen werken en daarnaast een aantal inzichten en technieken te leren die werken.

Wil jij ook aan het stuur van jouw leven? Jezelf uitdagen om eindelijk eens uit je comfortzone te stappen en het leven te leven zoals jij dat wilt?

Maak gebruik van de mogelijkheid om er eens van gedachten over te wisselen in een gratis oriënterend gesprek. En ontdek wat Kies Koers je kan bieden.

Ymkje de Vries
NLP Coach en Trainer

Terug naar nieuws

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
woensdag 3 februari 2021
ONLINE
NLP Practitioner
woensdag 10 februari 2021
VOL!
6-daagse Business NLP
maandag 8 maart 2021
Introductie: NLP in één dag
dinsdag 23 maart 2021
NLP Master Practitioner
woensdag 24 maart 2021
Pakkend Presenteren
donderdag 8 april 2021
NLP Practitioner
woensdag 6 oktober 2021
Corona protocol