Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Voorjaarsschoonmaak…..?

Kar met takken

Last van boosheid die opkomt op momenten dat je het niet meer onder controle lijkt te hebben? Ineens in huilen uitbarsten? Bang om te falen?

In mijn praktijk zit een vrouw van rond de 30 jaar. Ze kijkt wat rond terwijl ze praat en op haar stoel heen en weer schuift. Ze is net weer aan het werk, halve dagen.

Ze vertelt wat er is gebeurd: Door de pijn die ik opgelopen heb komen mijn emoties er zomaar opeens uit. Ik werk alsof ik op eieren loop, bang om fouten te maken. Dat maakt dat ik pijn heb en verdriet ervaar en thuis ook boos uitval naar mijn kinderen en man.

In de gesprekken die volgen werken we met dat wat goed is te benoemen en te behouden en wat je niet meer nodig hebt, achter je te laten. Het is een proces waarin zij afscheid neemt van onbewuste zich herhalende patronen en nieuwe gewoontes aanleert.

Het meisje wat zij was, waar niet naar geluisterd werd, heeft zij achter zich gelaten. De boosheid en het verdriet zijn opgeruimd en nu kan zij verder.

Wil jij ook iets opruimen? Klaar voor een nieuwe stap?

Neem dan gerust contact op voor een gratis en vrijblijvende gesprek.

Ymkje de Vries
NLP Coach en Trainer

Terug naar nieuws

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
woensdag 3 februari 2021
ONLINE
NLP Practitioner
woensdag 10 februari 2021
VOL!
6-daagse Business NLP
maandag 8 maart 2021
Introductie: NLP in één dag
dinsdag 23 maart 2021
NLP Master Practitioner
woensdag 24 maart 2021
Pakkend Presenteren
donderdag 8 april 2021
NLP Practitioner
woensdag 6 oktober 2021
Corona protocol