Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Vrijheid

Vlinder

Hoe zou het zijn om het gevoel van vrijheid wat je ervaart in je vakantie, mee te nemen, het hele jaar door? Dat je ondanks je ‘verplichtingen’ toch kunt kiezen om je vrij te voelen, om zelf te bepalen wat je wilt? Vrijheid ervaren in je leven is één van de meest gewilde hogere doelen in het leven van mensen.

In mijn kamer zit een jonge vrouw: “Je kunt alleen vakantie hebben als je ook werk hebt….”.zegt ze. Want voor haar is werk een doel in het leven. Sinds een paar maanden heeft ze geen werk meer en wat nu?

Is dat wel zo? Deze overtuiging helpt haar op dit moment niet om haar gevoel van vrijheid te ervaren, om gelukkig te kunnen zijn en het stuur in eigen handen te nemen. De overtuiging bepaalt haar gedrag, haar waarden, wie ze is, haar houding en uiteindelijk haar geluk.

Ontslag is een ingrijpende gebeurtenis in het leven van mensen. Het kan grote invloed hebben op je gevoel van eigenwaarde. Voor haar is het belangrijk om weer in contact te komen met dat wat er werkelijk toe doet. Ze heeft haar overtuiging veranderd in één die meer helpend is. Zoals: Ik mag genieten van vakantie, ook al heb ik geen werk. Die twee staan nu los van elkaar.

Het veranderen van overtuigingen is een onderdeel van de NLP Practitioner opleiding. Het helpt je om weer in contact te komen met wat je werkelijk wilt en kunt.

Wil jij ook van dit soort overtuigingen af? En wil je verder in jouw leven, een bredere horizon, ben jij klaar voor de volgende stap? Dan is de NLP Practitioner opleiding iets voor jou!

Kies voor blijvende verandering en een nieuwe koers.

Ymkje de Vries
NLP Trainer en Senior Coach

Terug naar nieuws

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
woensdag 3 februari 2021
ONLINE
NLP Practitioner
woensdag 10 februari 2021
VOL!
6-daagse Business NLP
maandag 8 maart 2021
Introductie: NLP in één dag
dinsdag 23 maart 2021
NLP Master Practitioner
woensdag 24 maart 2021
Pakkend Presenteren
donderdag 8 april 2021
NLP Practitioner
woensdag 6 oktober 2021
Corona protocol