Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Wat is NLP nou eigenlijk en hoe kan het jou helpen?

Wat is NLP?

Je slaat de Actief open en daar is die foto weer van Ymkje de Vries, van Kies Koers. De naam is inmiddels bekend, maar wat houdt het nou precies in? Het is jullie vast opgevallen dat we vaak een voorbeeld situatie gebruiken om duidelijk te maken wat NLP kan bieden. Dit keer houden we het bij de basisinformatie over NLP.

Wat is NLP?

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) bestaat uit een aantal technieken en een denkwijze waar je meteen mee aan de slag kunt en waarmee jouw doelen bereikbaar worden.

NLP laat je onderzoek doen naar jezelf en daardoor kun je zelf kiezen om te veranderen. Vaak zien klanten geen andere mogelijkheid, NLP helpt om keuzevrijheid te krijgen. Je werkt aan je professionele én je persoonlijke ontwikkeling. Onbewuste processen bewust maken, daar gaat het om. Om vervolgens een bewuste keus te kunnen maken over of je het anders wilt of niet.

Voor wie is NLP?

De doelgroep van NLP is erg breed. NLP is voor jong en oud. Er zijn zakelijke klanten, hele teams of afdelingen die structureel doelen niet behalen of waar geen fijne werksfeer hangt. Ook hebben we persoonlijke coaching trajecten en bieden zelfs relatietherapie. Kortom NLP is voor iedereen.

Hoe werkt NLP?

Tijdens coaching gesprekken luister ik naar het onderliggende probleem en vind je zelf de oorzaak. Door inzicht in jouw onbewuste patronen wordt je weer in staat gesteld om zelf het stuur over jouw leven terug te nemen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een aantal oefeningen en technieken.

Tijdens de opleidingen leer je meer over jezelf, hoe de oefeningen werken en hoe je zelf de technieken toe kunt passen in het dagelijkse leven.

Nieuwsgierig? Kom voor meer informatie naar de gratis en vrijblijvende informatieavond. Reserveer nu alvast een plaats door een mail te sturen of je aan te melden via de website www.kieskoers.nl.

"Je kunt niet de windrichting veranderen wel de stand van je zeilen".

Ymkje de Vries
NLP Coach en Trainer

Terug naar blog

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

6-daagse Business NLP
dinsdag 23 april 2019
Systemische opstellingen
donderdag 26 april 2019
Introductie: NLP in één dag
vrijdag 13 september 2019
Pakkend Presenteren
donderdag 26 september 2019
NLP Practitioner
donderdag 3 oktober 2019
NLP Master Practitioner
woensdag 26 februari 2020