Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Wat is NLP nou eigenlijk en hoe kan het jou helpen?

Wat is NLP?

Iedereen heeft er inmiddels wel eens van gehoord, maar wat houdt het nou precies in? Het is u vast opgevallen dat we vaak een voorbeeld situatie gebruiken om duidelijk te maken wat NLP kan bieden. Dit keer houden we het bij de basisinformatie over NLP.

Wat is NLP?

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) laat u onderzoek doen naar uzelf en daardoor kunt u zelf kiezen om te veranderen. In veel situaties handelt u op een bepaalde manier omdat u geen andere mogelijkheid ziet. NLP helpt om keuzevrijheid te krijgen. U werkt aan uw professionele én persoonlijke ontwikkeling. Onbewuste processen bewust maken, daar gaat het om. Om vervolgens een bewuste keus te kunnen maken over of u het anders wilt of niet.

NLP bestaat uit een aantal technieken en een denkwijze waar u meteen mee aan de slag kunt en waarmee uw doelen bereikbaar worden.

Voor wie is NLP?

De doelgroep van NLP is erg breed. NLP is voor jong en oud. Er zijn zakelijke klanten, hele teams of afdelingen die structureel doelen niet behalen of waar geen fijne werksfeer hangt. Ook hebben we trainingen en opleidingen waar u aan deel kunt nemen voor uzelf, om uzelf beter te leren kennen en persoonlijk te ontwikkelen. Kortom NLP is voor iedereen.

Hoe werkt NLP?

Veel van wat we zeggen en doen gaat automatisch, oftewel we doen het onbewust. Door inzicht te krijgen in uw onbewuste patronen wordt u weer in staat gesteld om zelf het stuur over uw leven terug te nemen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een aantal oefeningen en technieken.

Tijdens de opleidingen leert u meer over uzelf, hoe de oefeningen werken en hoe u zelf de technieken toe kunt passen in het dagelijkse leven.

Nieuwsgierig? Kom voor meer informatie naar de gratis en vrijblijvende kennismaking met de trainer. Mail margriet@kieskoers.nl of bel 0613362669. Reserveer nu alvast een plaats door een mail te sturen of je aan te melden via de website www.kieskoers.nl.

"Je kunt niet de windrichting veranderen wel de stand van je zeilen".

Ymkje de Vries
NLP Coach en Trainer

Terug naar blog

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
woensdag 16 oktober 2019
Introductie: NLP in één dag
vrijdag 3 januari 2020
6-daagse Business NLP
maandag 13 januari 2020
Pakkend Presenteren
donderdag 23 januari 2020
NLP Practitioner
woensdag 29 januari 2020
6-daagse Business NLP Verdiepingstraining
maandag 3 februari 2020
NLP Master Practitioner
woensdag 26 februari 2020