Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Hoe zou het zijn om te zijn wie je bent? En wie ben je dan?

Boot varen

Diep van binnen weet je dat er meer mogelijk is. Ken je dat?

In de opleidingsgroep zit een jonge vrouw. Ze vertelt dat ze van haar pijn af wil en dat ze graag een stijgende lijn in haar toekomst wil. “Op dit moment gaat het niet zo goed, ik heb migraine, rugpijn, astma en allergieën. Hiervoor word ik behandeld door mijn huisarts door middel van medicijnen. Daarmee verdwijnen de symptomen enigszins. Mijn vraag is hoe het zo ver heeft kunnen komen en wat kan ik zelf doen om er van af te komen.”

Ik vraag: “Hoe komt het dat het nog niet gelukt is?” In deze vraag ligt besloten dat het haalbaar is. Dat het dus wel kàn. In NLP gaan we ervan uit dat onze gedachten onze resultaten voor een groot deel bepalen. Als je denkt dat het haalbaar is, vergroot dat de kans aanzienlijk dat het ook lukt.

Dat helpt haar om gedurende de opleiding zelfonderzoek te doen. Door eerlijk en open naar haarzelf te kijken, nieuwsgierig te zijn, ontdekt zij haar eigen patronen die haar belemmeren om zichzelf te zijn.

“In de NLP opleiding ontdekte ik dat ik lang geleden heb geleerd om niet meer te voelen. Door wat ik meegemaakt heb moest ik als kind mijn gevoel wel afsluiten, onbewust en uit zelfbescherming. In de huidige tijd is deze bescherming niet meer nodig. Door weer toegang te krijgen tot mijn gevoel leerde ik stap voor stap opnieuw wat ik allang wist. Dat ik de moeite waard ben en dat ik goed ben zoals ik ben. Mijn drempels en angsten overwinnen was gemakkelijker dan ik dacht!”

Herkenbaar? Is het tijd om jouw drempels te slechten? Neem dan gerust contact op voor een gratis en oriënterend gesprek.

Ymkje de Vries
NLP Trainer en Senior Coach

Terug naar nieuws

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
woensdag 3 februari 2021
ONLINE
NLP Practitioner
woensdag 10 februari 2021
VOL!
6-daagse Business NLP
maandag 8 maart 2021
Introductie: NLP in één dag
dinsdag 23 maart 2021
NLP Master Practitioner
woensdag 24 maart 2021
Pakkend Presenteren
donderdag 8 april 2021
NLP Practitioner
woensdag 6 oktober 2021
Corona protocol