Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Coaching binnen bedrijven

Veel bedrijven en organisaties kiezen tegenwoordig voor Coaching, in plaats van of in aanvulling op groepsgerichte training. Coachen is meer gefocust, meer binnen de context geplaatst en meer op het individu gericht en is hierdoor regelmatig rendabeler dan traditionele trainingsvormen wanneer het gaat om echte verandering. De essentiële vraag waar alle vormen van Coachen binnen bedrijven of organisaties zich op moet richten luidt: “Hoe kan de organisatie effectiever worden gemaakt door middel van de persoonlijke ontwikkeling van individuele medewerkers?” Immers de mensen maken de organisatie.

Het gaat om persoonlijke ontwikkeling in een niet-therapeutische context, die aansluit bij de doelstellingen van de organisatie. Voorbeelden van mogelijke onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn: Het genereren van mogelijkheden, maken van keuzes, vaststellen van verwachtingen, duidelijk communiceren, leren van fouten, oplossen van problemen, het verbeteren van werkrelaties, het hervinden van de balans tussen werk en privé.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Naast de individuele gesprekken die Rennie Hoekstra op zich neemt biedt Kies Koers ook trainingen op maat aan, voor teams, afdelingen of groepen verzorgt door Ymkje de Vries en Ellen Boswinkel. Meer informatie vindt u bij teamontwikkeling.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek.

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Systemisch werk / Opstellingendag
10 juni 2023
Persoonlijk Leiderschap
12 juni 2023
Introductie: NLP in één dag
26 juni 2023
NLP Practitioner
13 september 2023
Workshop Systemisch Werk
16 oktober 2023
NLP Master Practitioner
18 oktober 2023
NLP Business 6-daagse
6 november 2023