Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Coaching binnen bedrijven

Veel bedrijven en organisaties kiezen tegenwoordig voor Coaching, in plaats van of in aanvulling op groepsgerichte training. Coachen is meer gefocust, meer binnen de context geplaatst en meer op het individu gericht en is hierdoor regelmatig rendabeler dan traditionele trainingsvormen wanneer het gaat om echte verandering. De essentiële vraag waar alle vormen van Coachen binnen bedrijven of organisaties zich op moet richten luidt: “Hoe kan de organisatie effectiever worden gemaakt door middel van de persoonlijke ontwikkeling van individuele medewerkers?” Immers de mensen maken de organisatie.

Het gaat om persoonlijk ontwikkeling in een niet-therapeutische context, die aansluit bij de doelstellingen van de organisatie. Voorbeelden van mogelijke onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn: Het genereren van mogelijkheden, maken van keuzes, vaststellen van verwachtingen, duidelijk communiceren, leren van fouten, oplossen van problemen, het verbeteren van werkrelaties, het hervinden van de balans tussen werk en privé.

Voor meer informatie, neem contact met ons. Ook voor trainingen op maat. Voor teams, afdelingen of groepen.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek.

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
woensdag 28 augustus 2019
6-daagse Business NLP
dinsdag 3 september 2019
Introductie: NLP in één dag
vrijdag 13 september 2019
Pakkend Presenteren
donderdag 26 september 2019
NLP Practitioner
donderdag 3 oktober 2019
6-daagse Business NLP Verdiepingstraining
dinsdag 5 november 2019
NLP Master Practitioner
woensdag 26 februari 2020