Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Loopbaancoaching volgens de Savikas methode

Deze vorm van Coaching is bedoeld voor mensen die blokkades ervaren in hun loopbaanontwikkeling. Individuele, intensieve begeleiding helpt dan om zicht te krijgen op een levensthema en om de volgende stap te zetten op weg naar een nieuw scenario.

In deze methode wordt gewerkt met het levensverhaal van de persoon. In jouw verhaal zit een lijnl verborgen met een thema en wat een plot nodig heeft.Dat ga je ontdekken.

Deze vorm van Coaching is zeer geschikt voor alle leeftijdscategoriën.

Speciaal voor jongeren geldt dat zij de mogelijkheden leren zien in de actuele en de toekomstige wereld. Niet in de wereld waarin hun ouders en leerkrachten opgroeiden. Het gaat om het leven in een wereld met chaos en het ontwikkelen van aanpassingsvermogen.

Eén van de uitgangspunten is dat het geen mislukking is als je verandert van richting. Het naar hartenlust exploreren en experimenteren geeft ruimte voor nieuwe plannen. Van hun ouders werd indertijd verwacht dat ze rond hun 22e een beroep gekozen hadden Van de jongeren van nu kunnen we dat niet verwachten voor hun 32e.

In Loopbaancoaching gaat het om individuele begeleiding gericht op werk met als doel antwoorden te vinden op vragen als:

  • Wat kan ik, wat zijn mijn kwaliteiten, interesses en ambities?
  • Wat wil ik, welke doelen ga ik bereiken en wat ga ik daarvoor doen?
  • Wie en wat heb ik daarbij nodig en hoe spreek ik mijn hulpbronnen aan?

Beperkingen die je tot nu toe hebben tegengehouden zijn te veranderen in verruimende overtuigingen zodat je meer mogelijkheden gaat zien.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek.

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
dinsdag 21 augustus 2018
Introductie: NLP in één dag
donderdag 6 september 2018
Systemische opstellingen
donderdag 20 september 2018
NLP Practitioner
donderdag 4 oktober 2018
6-daagse Business NLP
dinsdag 9 oktober 2018
Pakkend Presenteren
donderdag 11 oktober 2018
NLP Master Practitioner
donderdag 17 januari 2019