Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Persoonlijke Coaching

Heb jij dat ook wel eens? Dat je het even niet meer weet, hoe nu verder? Of misschien ervaar je stress op je werk? Weet je niet hoe je om kunt gaan met de dingen die je tegen komt in je leven? Welke weg te gaan?

Meestal zijn een paar Coaching gesprekken genoeg om je weer op weg te helpen en kun je weer verder en nieuwe mogelijkheden zien.

Coaching is begeleiding bij persoonlijke groei. Hierbij gaat het om bewustwording en verandering. Mijn begeleiding richt zich op het uitzetten van je koers. Wat is je doel en wat heb je nodig om het ook echt te bereiken. Je komt in contact met je drijfveren en eigenheid. Dit maakt de weg vrij naar verandering.
Coachen richt zich op de totale mens. Op het hier en nu en naar de toekomst. Coachen is voor mij: Een ontwikkelingsweg gaan samen met jou, gerelateerd aan jouw doelstelling. Jij hebt het stuur in handen en bepaalt waar je naartoe wilt. Ik kan je helpen de weg te vinden die je leidt naar je doel.

Enkele uitgangspunten zijn:

  • Er is altijd een andere keus mogelijk
  • Ieder mens heeft alle hulpbronnen in zich om zijn of haar doel te bereiken

Ik ben Rennie Hoekstra en verzorg de individuele Coaching trajecten binnen Kies Koers. Hierbij maak ik gebruik van Systemisch werk, mijn ervaring als gezinshulpverlener en uiteraard mijn NLP opleidingen.

Je kunt niet de windrichting veranderen, wel de stand van je zeilen.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek.

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Systemisch werk / Opstellingendag
10 juni 2023
Persoonlijk Leiderschap
12 juni 2023
Introductie: NLP in één dag
26 juni 2023
NLP Practitioner
13 september 2023
Workshop Systemisch Werk
16 oktober 2023
NLP Master Practitioner
18 oktober 2023
NLP Business 6-daagse
6 november 2023