Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Pubercoaching

LET OP! I.v.m. het aantal aanvragen voor pubercoaching gesprekken zijn we genoodzaakt een tijdelijke aanname stop in te lassen. Onze excuses voor het ongemak.

Hoe ga ik om met alle vragen in mijn leven? Hoe krijg ik zicht op de toekomst? Stel dat je het wist? Wat zou je dan nu doen om daar te komen?

Pubercoaching en jong volwassenen coachen is een vak apart. Mijn ervaring ligt op het vlak van het coachen van jonge mensen die hun weg moeten vinden in het leven. Dit kan gaan om studiekeuze, zelfvertrouwen genereren, vraagstukken op familiegebied, studievaardigheden, identiteitsontwikkeling etc.

Het is ook mogelijk om eerst met één of beide ouders te komen. We kunnen dan bespreken wat er nodig is en afspraken maken over het vervolg.

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek en ervaar het zelf.

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Informatieavond
woensdag 19 december 2018
Introductie: NLP in één dag
dinsdag 8 januari 2019
NLP Master Practitioner
donderdag 17 januari 2019
Pakkend Presenteren
donderdag 24 januari 2019
Systemische opstellingen
donderdag 31 januari 2019
NLP Practitioner
donderdag 28 februari 2019
6-daagse Business NLP
dinsdag 23 april 2019