Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Pubercoaching

Hoe ga ik om met alle vragen in mijn leven? Hoe krijg ik zicht op de toekomst? Stel dat je het wist? Wat zou je dan nu doen om daar te komen?

Pubercoaching en jong volwassenen coachen is een vak apart. Mijn ervaring ligt op het vlak van het coachen van jonge mensen die hun weg moeten vinden in het leven. Dit kan gaan om zelfvertrouwen genereren, vraagstukken op familiegebied, identiteitsontwikkeling etc. Daarnaast heb ik ervaring met gezinnen waar een kind of ouder bekend is met onder andere ADHD, PDD-nos, Asperger.

Het is ook mogelijk om eerst met één of beide ouders te komen. We kunnen dan bespreken wat er nodig is en afspraken maken over het vervolg.

Maak direct een afspraak met Rennie Hoekstra voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek en ervaar het zelf.

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

DOWNLOADS
Systemisch werk
25 juni 2022
Informatieavond
29 juni 2022
Introductie: NLP in één dag
14 juli 2022
NLP Business 6-daagse
12 september 2022
Persoonlijk Leiderschap
15 september 2022
NLP Practitioner
21 september 2022
Nog 2 plaatsen beschikbaar!

5 oktober 2022
NLP Master Practitioner
9 november 2022