Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Informatieavond

Op deze avond maakt u kennis met de locatie van Kies Koers en de trainer Ymkje de Vries. U kunt alvast de sfeer proeven en ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Het is een vrijblijvende en informatieve avond met ruimte voor uw persoonlijke vragen.

Heeft u interesse in een gratis en vrijblijvende informatie avond, laat het ons weten via het contactformulier. Laat in het contactformulier ook weten welke datum u erbij wilt zijn.

De informatieavond start om 19:00 uur en vindt plaats op:

  • maandag 10 januari

Wegens de huidige maatregelen kunnen er op dit moment geen informatie avonden plaats vinden. Wil je wel graag informatie ontvangen, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de trainer(s). Dit is zowel op locatie als digitaal mogelijk. Stuur een mailtje aan margriet@kieskoers.nl of bel 06-1336 2669 voor het maken van een afspraak.


Wij geven klassikale trainingen met maatregelen op basis van het Nobtra veilig trainen protocol. Alle opleidingen en trainingen zijn ook digitaal te volgen. Voor informatie over Nobtra kijk op: www.nobtra.nl. Ons corona protocol is hier te downloaden.

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

DOWNLOADS
Introductie: NLP in één dag
14 december 2021
Informatieavond
10 januari 2021
Systemisch werk
22 januari 2022
NLP Business 6-daagse
24 januari 2022
NLP Practitioner
2 februari 2022
Persoonlijk Leiderschap
14 maart 2022
NLP Master Practitioner
20 april 2022