Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Introductie: NLP in één dag

Nieuwsgierig naar wat NLP is en of het bruikbaar is voor jou? Maak kennis met de principes van Neuro Linguïstisch Programmeren en hoe je deze toe kunt passen op jezelf.

NLP gaat over communicatie met anderen èn met jezelf! Hoe praat jij tegen jezelf? En is dat helpend voor wat je zou willen bereiken? Leer hoe je daar invloed op krijgt en gemakkelijker in het leven kunt staan.

In één dag leer je hoe het komt dat je de resultaten krijgt die je krijgt. Je leert hoe je verandering kunt aanbrengen in jouw leven. Een korte en krachtige introductie die je op weg helpt naar meer eigen sturing.

Neem vandaag nog de stap en schrijf je in.

De investering is € 95,-
Let op: Als je na deze dag besluit om deel te nemen aan de NLP Practitioner opleiding (die start op 4 oktober of 28 februari 2019) òf de NLP Business 6 daagse (die start op 9 oktober) dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de investering voor de opleiding.

Deze dag vindt plaats op 4 januari 2019.

Tijd: 9:30 - 16:30 uur

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Systemische opstellingen
donderdag 15 november 2018
Introductie: NLP in één dag
vrijdag 4 januari 2018
NLP Master Practitioner
donderdag 17 januari 2019
Pakkend Presenteren
donderdag 24 januari 2018
NLP Practitioner
donderdag 28 februari 2019
6-daagse Business NLP
dinsdag 23 april 2019