Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Introductie: NLP in één dag

Nieuwsgierig naar wat NLP is en of het bruikbaar is voor jou? Maak kennis met de principes van Neuro Linguïstisch Programmeren en hoe je deze toe kunt passen op jezelf.

NLP gaat over communicatie met anderen èn met jezelf! Hoe praat jij tegen jezelf? En is dat helpend voor wat je zou willen bereiken? Leer hoe je daar invloed op krijgt en gemakkelijker in het leven kunt staan.

In één dag leer je hoe het komt dat je de resultaten krijgt die je krijgt. Je leert hoe je verandering kunt aanbrengen in jouw leven. Een korte en krachtige introductie die je op weg helpt naar meer eigen sturing.

Neem vandaag nog de stap en schrijf je in.

Investering: € 95,-
STAP-BUDGET: Zoals je misschien al weet is het voor vrijwel iedereen mogelijk om de subsidie STAP-budget aan te vragen. Het gaat om maximaal €1.000,- subsidie per jaar per persoon voor 1 training of opleiding.
Dus als jij geen studiefinanciering of AOW vergoeding ontvangt betaal je voor deze training Helemaal Niks!! Vul bij het aanmelden jouw geboortedatum in, in het opmerkingenveld dan ontvang jij van Margriet jouw STAP-aanmeldingsbewijs en een stappenplan hoe je de subsidie aan kunt vragen. De eerstvolgende aanvraag mogelijkheid is op maandag 2 mei. Zorg er dus voor dat jij je voor vrijdag 29 april aangemeld hebt, zodat Margriet jou nog voor het weekend het STAP-aanmeldingsbewijs kan sturen. Lees verder.

Let op: Als je na deze dag besluit om deel te nemen aan de NLP Practitioner opleiding òf de NLP Business 6 daagse dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de investering voor de opleiding.

Deze dag vindt plaats op:

  • 10 juni 2022
  • 14 juli 2022

Tijd: 9:30 - 16:30 uur

In veel CAO's is er een regel toegevoegd over Duurzame Inzetbaarheid. Hierbij geldt dat een medewerker één dag in het jaar betaald verlof kan krijgen om een training of cursus te volgen om goed inzetbaar te blijven. Deze introductie: NLP in één dag is een mooie manier om de dag voor duurzame inzetbaarheid in te zetten. Check daarom altijd even of jouw CAO ook gewijzigd is sinds 2020 en vraag bij jouw werkgever akkoord aan.


Wij geven klassikale trainingen met maatregelen op basis van het Nobtra veilig trainen protocol. Alle opleidingen en trainingen zijn ook digitaal te volgen. Voor informatie over Nobtra kijk op: www.nobtra.nl. Ons corona protocol is hier te downloaden.

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

DOWNLOADS
Systemisch werk
14 mei 2022
NLP Business 6-daagse
16 mei 2022
Persoonlijk Leiderschap
23 mei 2022
Informatieavond
3 juni 2022
Introductie: NLP in één dag
7 juni 2022
NLP Practitioner
21 september 2022
NLP Master Practitioner
9 november 2022