Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Introductie: NLP in één dag

Nieuwsgierig naar wat NLP is en of het bruikbaar is voor jou? Maak kennis met de principes van Neuro Linguïstisch Programmeren en hoe je deze toe kunt passen op jezelf.

NLP gaat over communicatie met anderen èn met jezelf! Hoe praat jij tegen jezelf? En is dat helpend voor wat je zou willen bereiken? Leer hoe je daar invloed op krijgt en gemakkelijker in het leven kunt staan.

In één dag leer je hoe het komt dat je de resultaten krijgt die je krijgt. Je leert hoe je verandering kunt aanbrengen in jouw leven. Een korte en krachtige introductie die je op weg helpt naar meer eigen sturing.

Neem vandaag nog de stap en schrijf je in.

Investering: € 95,-

Meld je aan en maak gebruik van het STAP budget, vind hier meer informatie

Let op: Als je na deze dag besluit om deel te nemen aan de NLP Practitioner opleiding òf de NLP Business 6 daagse dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de investering voor de opleiding.

Deze dag vindt plaats op:

  • 26 juni 2023
  • 28 augustus 2023
  • 8 september 2023

Wil jij het STAP-budget gebruiken voor deze training? Geef dat aan in het opmerkingenveld.

Tijd: 9:30 - 16:30 uur

In veel CAO's is er een regel toegevoegd over Duurzame Inzetbaarheid. Hierbij geldt dat een medewerker één dag in het jaar betaald verlof kan krijgen om een training of cursus te volgen om goed inzetbaar te blijven. Deze introductie: NLP in één dag is een mooie manier om de dag voor duurzame inzetbaarheid in te zetten. Check daarom altijd even of jouw CAO ook gewijzigd is sinds 2020 en vraag bij jouw werkgever akkoord aan.

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Systemisch werk / Opstellingendag
10 juni 2023
Persoonlijk Leiderschap
12 juni 2023
Introductie: NLP in één dag
26 juni 2023
NLP Practitioner
13 september 2023
Workshop Systemisch Werk
16 oktober 2023
NLP Master Practitioner
18 oktober 2023
NLP Business 6-daagse
6 november 2023