Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Ellen Boswinkel

Wie is Ellen?

Ik hou van mensen en hun verhalen. Mijn kracht zit in het verbinden van mensen met hun eigen drijfveren. En het verbinden van mensen met elkaar. Om vervolgens stil te staan bij wat écht belangrijk is en te komen tot nieuwe inzichten, meer effectiviteit en voldoening. Ik word doorgaans ervaren als een betrokken en enthousiaste Coach. Ik sta voor ‘ontwikkeling met passie’.

Ik ben Deep Democracy facilitator, Talentbegeleider, gecertificeerd NLP Coach, heb de NLP Master Practitioner gevolgd en ben professioneel NLP trainer.

Ik werk graag met mensen en in organisaties die in verandering zijn. Ik ben werkzaam als Procesbegeleider, Teamcoach, Trainer en Loslaat-Coach.
Voordat ik mijn eigen coachingspraktijk startte ben ik 25 jaar werkzaam geweest binnen verschillende organisaties. Hierin heb ik ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen, professionals en teams in verschillende ontwikkelingsfasen. Vanaf 2009 heb ik binnen mijn eigen coachingspraktijk veel ervaring en kennis opgedaan in het begeleiden van mensen en teams in veranderingsprocessen.

Ik breng graag beweging en nieuw perspectief. Hoe fijn is het om meer rust en mildheid te ervaren in het leven, weer voldoening te vinden in het werk of samen moeiteloos te werken aan betere teamresultaten?

Hoe doe ik dat?

  • Als MENS luister ik aandachtig, vanuit verwondering
  • Als COACH stel ik vanuit betrokkenheid prikkelende vragen
  • Als LOSLAAT-COACH help ik jou je te verbinden met jezelf en het leven
  • Als DEEP DEMOCRACY facilitator, breng ik het eerlijke en open gesprek op gang, waardoor de samenwerking zich verdiept
  • Als TALENTBEGELEIDER laat ik een ieder tot z’n recht komen
  • Als NLP TRAINER verspreid ik kennis over hoe gedachten en gevoelens werken in mensen en hoe je je communicatie kunt verbeteren

Van oorsprong ben ik een nuchtere Twentenaar, die zich helemaal thuis voelt in Friesland. Samen met mijn partner heb ik twee zoons, een dochter en een kleindochter.
Ben je nieuwsgierig bel mij op 06-3193 5776 of neem een kijkje op mijn website: www.ellenboswinkelcoaching.nl


Wij geven klassikale trainingen met maatregelen op basis van het Nobtra veilig trainen protocol. Alle opleidingen en trainingen zijn ook digitaal te volgen. Voor informatie over Nobtra kijk op: www.nobtra.nl. Ons corona protocol is hier te downloaden.

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

DOWNLOADS
NLP Practitioner
17 november 2021
Nog 1 plek beschikbaar!
Introductie: NLP in één dag
25 oktober 2021
Informatieavond
26 oktober 2021
Persoonlijk Leiderschap
15 november 2021
Systemisch werk
20 november 2021
NLP Business 6-daagse
24 januari 2022
NLP Master Practitioner
20 april 2022