Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Jan Willem van Rangelrooij

Sinds februari 2020 werkt Jan Willem van Rangelrooij als NLP Trainer en Master Coach bij Kies Koers.

Wie is Jan Willem?

Ik ben een enthousiasteling met een positieve leveninstelling. Alles is mogelijk vanuit eigen kracht. Ik geniet ervan om mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen, iedereen heeft zijn/haar eigen kwaliteiten. Humor, creativiteit en wilskracht zijn voor mij daarin onmisbare factoren. Mijn missie is de wereld een stukje mooier maken door mensen te laten stralen. Verbinding met jezelf, verbinding met de ander en verbinding met de omgeving helpen daarbij.

Na mijn studie HBO Technische Bedrijfskunde heb ik meer dan 15 jaar in diverse functies in het internationale bedrijfsleven gewerkt, waarbij ik ontdekte dat de mens de belangrijkste factor is. Mensen maken het verschil en het benutten van hun capaciteiten is de grootste winst van elk bedrijf.

Hoe doe je dat nu eigenlijk, winst voor jezelf en daarmee ook winst voor je bedrijf! Hoe maak je nu het verschil wat het verschil maakt? Deze vraag triggerde mij in 2015 om te starten met de NLP Practitioner opleiding. Al snel leerde ik dat mijn communicatie zeker te verbeteren was, hoe sluit je aan bij de ander. Ik leerde doelen te stellen, kreeg inzicht in mijn strategieën en ontdekte welke helpend zijn en welke niet.

Soms krijg je niet waar je om vraagt in je leven... en wel wat je nodig hebt. Zo heb ik dat zelf ervaren in mijn leven. Soms moet je opstaan om weer verder te kunnen en jouw eigen stuur te pakken om verandering aan te brengen. Er is maar één iemand die echt iets van jou leven kan maken en dat ben je zelf.

Dit maakte dat ik in 2018 de NLP Master Practitioner opleiding heb afgerond, een geweldige aanvulling op de Practitioner, wat mij dichter bij mijzelf heeft gebracht. Door deze ontwikkeling ben ik gekomen tot mijn eerder genoemde missie; de wereld een stukje mooier maken door mensen te laten stralen.

Een keuze die ik vanuit mijn hart heb gemaakt is om NLP Trainer en Master Coach te worden. Hierin begeleid ik mensen bij een stap in hun persoonlijke ontwikkeling. Hier word ik zelf blij van en dat geeft energie.
Het is voor mij belangrijk om mij als mens te blijven ontwikkelen, te investeren in mezelf en met plezier te genieten van het proces. En dat gun ik iedereen!

Naast mijn werk ben ik gek op klassieke auto's, vliegeren, rock 'n roll dansen, culinair barbequeën, muziek luisteren, sporten in de natuur en nog vele andere leuke dingen!

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Systemisch werk / Opstellingendag
10 juni 2023
Persoonlijk Leiderschap
12 juni 2023
Introductie: NLP in één dag
26 juni 2023
NLP Practitioner
13 september 2023
Workshop Systemisch Werk
16 oktober 2023
NLP Master Practitioner
18 oktober 2023
NLP Business 6-daagse
6 november 2023