Hét NLP-instituut van Friesland

Gewoon en toch bijzonder

Margriet Postma

Margriet werkt sinds maart 2017 bij Kies Koers, als kantoormanager. Zij regelt de boekhouding, facturering, de website, het klantensysteem, de marketing; eigenlijk alles zodat Ymkje meer tijd voor u heeft.

Wie is Margriet?

Na de Havo ben ik in 2010 International Hospitality Management gaan studeren in Leeuwarden. De minor die bij deze studie hoort heb ik in Zuid Afrika volbracht. Van juli 2012 tot februari 2013 heb ik de minor ‘Entrepreneurship’, ofwel ondernemerschap gevolgd in Port Alfred. Tijdens deze minor heb ik samen met een andere studente een ondernemersplan geschreven, workshops en lezingen gegeven en ondernemers uit de ‘township’ de basis laten zien (zoals hoe een computer werkt, hoe Excel gebruikt kan worden voor administratie, etc.).
Daarnaast ben ik als vrijwilliger aan de slag gegaan met de kinderen uit de township. Samen met een lokale student ging ik naar de basisschool om met de kinderen liedjes te zingen, gedichten voor te dragen of te dansen. Aan het eind van mijn minor hebben we een groot concert op onze campus georganiseerd.

Het laatste jaar van de studie is een stage van tien maand en de scriptie. Dit heb ik allebei in Aruba gedaan, daar ben ik ook afgestudeerd. Augustus 2013 ben ik samen met mijn vriend naar Aruba verhuisd waar ik in het Renaissance Resort ging werken. Ik werkte samen met de executive chef en deed voor vijf keukens de kosten controles, kwaliteit-checks en gaf trainingen aan al het personeel die te maken hadden met eten en hygiëne. Deze trainingen heb ik vervolgens ook bij Renaissance Curaçao gegeven. Na mijn stage kon ik blijven werken op een andere afdeling; Revenue management. Hier beheerde ik de inkomens van twee casino’s, deed ik de online review checks en hielp ik bij de budgettering van het gehele resort. In een korte tijd heb ik hier heel veel geleerd.

Toen ik januari 2015 weer thuis kwam ben ik bij Ziggo Zakelijk gaan werken als inbound sales adviseur. Het was gezellig werk in een fijne sfeer met leuke collega’s. Omdat er weinig uitdaging in het werk zat, heb ik naast het werk de NLP Practitioner opleiding bij Ymkje gevolgd. Direct daarna heb ik ook de NLP Master Practitioner gevolgd.

April 2016 is ons zoontje geboren. Waar ik eerst full-time van heb kunnen genieten. In november ben ik weer aan het werk gegaan, bij Actief Media. Hier kon ik mijn ei niet kwijt en heb ik besloten om afscheid te nemen zodat ik bij Kies Koers kon gaan werken.

Ik ben erg gelukkig, geniet van wat ik doe en blijf natuurlijk altijd nieuwsgierig naar de toekomst.

Neem nú de stap:

Ik wil graag meer
informatie >


Ik wil graag de
brochure ontvangen >


Ik wil mij aanmelden
voor een training >


Ik wil mij aanmelden
voor een info avond >

Al onze opleidingen en cursussen zijn vrijgesteld van btw. Kieskoers staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Systemisch werk / Opstellingendag
10 juni 2023
Persoonlijk Leiderschap
12 juni 2023
Introductie: NLP in één dag
26 juni 2023
NLP Practitioner
13 september 2023
Workshop Systemisch Werk
16 oktober 2023
NLP Master Practitioner
18 oktober 2023
NLP Business 6-daagse
6 november 2023